Pixelart

Deze pagina is gewijd aan Pixelart, het vrije werk van Vectorific Design. 

Illustraties en Pixelpins zijn hier het resultaat hiervan.  

 

 

Gedurende een jaar heb ik op wekelijkse basis een poster of illustratie uitgebracht onder de noemer ''Pixel Picture Sunday''. Het idee was om een bekend icoon te pixelen. Te denken valt aan films en cartoons die aan een kindertijd doen verlangen, maar ook welbekende dynamische duo's. Kortom van Bert en Ernie tot ei & bacon, de favorieten maar dan net iets anders. 

 

Pixelart

Pixel Picture Posters

1/1

Pixel Picture Icons

1/2

Dynamic Duo's

1/1

Dynamic Duo's Food

1/1

Love Duo's

1/1
 

Pixelpins

Een Pixelpin is een handgemaakt brosje van Vectorific Design.

 

De brosjes zijn gemaakt van krimppapier met op de achterkant een klein nickelvrij speldje met veiligheidssluiting. De brosjes zijn voorzien van een coating en gemiddeld 3,5 cm breed.

 

Pixelpins zijn te koop in de Vectorific Design Etsy shop.

 

1/1

Catalogus

Pixelpins komen in vele soorten en maten. 

Voor een overzicht van alle brosjes bekijk de CATALOGUS (open op nieuwe pagina) of klik een van de thumbnails hieronder.

 

 

Veelgestelde vragen Pixelpins

Je eigen hond of kat laten pixelen of je lievelings gitaar of een ander leuk idee. Bij Vectorific Design kun je zeker een verzoek indienen. 


■ Pixelpin: Er kan met de knop ''vraag een custom item'' in het menu van de winkel een verzoek worden gedaan voor een aangepaste bestelling.

 

Kijk voor de zekerheid even in de Catalogus of het ontwerp niet toevallig al bestaat. Indien een gewenst ontwerp er tussen staat zoek dan d.m.v. de categorie of naam in het zoekscherm van de winkel in te vullen.

 

Nadat een aangepast ontwerp verzoek is ontvangen wordt er een digitaal voorstel ontwerp gemaakt. Binnen 1 tot 3 werkdagen ontvang je een berichtje met het ontwerp. Hier kan een keer op gereageerd worden met instructies voor wijzigingen. Indien de bestelling naar wens is wordt er prive artikel in de winkel aangemaakt die betaald kan worden, de rest van het proces geschiedt als een normale bestelling.

Aangepaste bestelling

Betaling

In de Vectorific Design Etsy Store zijn onderstaande betalingswijzen mogelijk:

 

■iDEAL
■Credit cards
■Debit/Bank cards
■Etsy Gift Cards 
■Google Wallet
■Apple Pay
■PayPal 
■Sofort (Austria and Germany)

Hoe lang duurt het?

De bestelling wordt verstuurt zodra de betaling binnen is en wordt verzonden via Post NL. De zending is niet te traceren, tenzij anders besteld. Vectorific Design kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertraging en missende poststtukken.

 

De bestelling wordt in een luchtenvelop verstuurd en past door de brievenbus. De bestelling wordt binnen 3 werkdagen verstuurd met uitzondering van aangepaste bestellingen en vakantieperiodes. Indien een vakantieperiode is er op het profiel te zien wanneer er weer bestellingen verzonden worden.

 

Verzendduur:
■ Nederland: 2-3 werkdagen
■ Europa: 7-14 werkdagen
■ Wereldwijd: 10-20 werkdagen

 

De verzendduur is een schatting en geen garantie. Verzendduur kan verlengt worden als het poststuk opgehouden wordt bij de douane.

 

 Voor buitenlandse bestelling wordt de consument geadviseerd naar de importkosten te kijken voor het plaatsen van een bestelling. Het is niet mogelijk de bestelling te markeren als een kado of een lagere waarde, omdat dit illegaal is. 

 

De verzendkosten betreffen het hanteren, verpakken en verzenden van de bestelling.

Verpakking

De Pixlpins zijn bevestigd op een kaartje en worden verstuurd in een luchtkussen envelop. De bestelling wordt met de brievenpost van POST NL verstuurd en past in je brievenbus.

 

Ook is het mogelijk om de bestelling in kado- luchtkussen envelop te versturen. De kosten bedragen hier €0.25 van. Zorg dan dat je in je winkelwagen ook de kadoverpakking hebt geselecteerd. Dit artikel vind je in het winkelaanbod.

Restitutie en omruilen

Alle items worden nagekeken en met beleid ingepakt voor verzending. Indien de klant ontevreden is over het product dient de klant binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket contact op te nemen met Vectorific Design. We kunnen dan uitwerken of er een restitutie of omruiling plaats vindt. 

 

Let op:
■ Vergoedingen geldt alleen voor de producten en standaard verzendkosten. Extra verzendopties zoals Track en Trace worden niet vergoed.
■ Indien een gedeelte van een bestelling in aanmerking komt voor restitutie worden de verzendkosten niet vergoed.
■ Retourneer kosten zijn voor de koper.
■ Mocht er een verkeerde bestelling verzonden zijn of de bestelling beschadigd zijn met de verzending wordt kosteloos de bestelling opnieuw gemaakt en verzonden.

 

Items die niet in aanmerking komen voor een vergoeding zijn:
■ aangepaste ontwerpen (Met uitzondering van beschadiging)
■ kado certificaten
■ kado papier 

Bulk

Een grote bestelling in gedachten of geinteresseerd om Pixelpins als retailers te verkopen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Coupons

■ Bekijk de winkelbanner voor actuele/seizoens kortingen
■ Gratis verzending boven €30,00 Vul couponcode tijdens afrekenen in: FREESHIPPING
■ Overig codes verkregen via flyer of email kunnen tijdens het afrekenproces ingevuld worden.

Overige vragen

Toch nog een vraag? Neem gerust contact op voor meer informatie.

  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • pinterest
  • tumblr
  • etsy
Copyright © 2021 Vectorific Design